СИНКРЕТИЗМ КВАНТИТАТИВНИХ КОНСТРУЮВАНЬ (НА МАТЕРІАЛІ ЧИСЛІВНИКІВ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ) - ШВАЧКО, С. О. (Нова філологія, 2017)
У статті осмислюється явище синкретизму на матеріалі англійських квантитативних слів − числівників та слів міри і ваги. Мають місце порівняння з димензіональною лексикою. Синкрети розглядаються на матеріалі синкретсемії. Актуальність теми мотивується зростаючим інтересом учених до нової наукової парадигми – синергетики.