ЕМОТИВИ В НІМЕЦЬКОМОВНІЙ ДРАМІ ХVIII СТОЛІТТЯ: СЕМАНТИКО-ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ АСПЕКТ - РОМАНОВА, Н. В. (Нова філологія, 2016)
У статті розглядаються семантика і функції емотивної лексики німецької мови ХVIII ст. Встановлено маркери емотивності діалогічного мовлення, виділено основні й диференціальні значення емотивів, розмежовано різновиди посмішок і сміху, визначено негативний, позитивний та амбівалентний статуси сміху.