НОМІНАЦІЇ ТА ХАРАКТЕРИСТИКИ СУЧАСНИХ ВІЙСЬКОВИХ КОНФЛІКТІВ В АНГЛІЙСЬКІЙ МОВІ - ПОГОНЕЦЬ, В. В. (Нова філологія, 2017)
В даній статті розглядаються номінації та характеристики сучасних військових конфліктів. Розглянуто «еволюцію» війн та набуття ними різноманітних назв, в залежності від їх характеристик. Зазначається, що сучасні війни набувають нового характеру, про що свідчать численні позначення в сучасній англійській мові.