ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНИЙ АНАЛІЗ ВЗАЄМОДІЇ РІЗНИХ РІВНІВ МОВНОЇ СТРУКТУРИ (НА МАТЕРІАЛІ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ) - ЛИТВАК, С. Я. (Нова філологія, 2017)
У cтатті проаналізовано взаємодію різних piвнів мовної структури.