КОНЦЕПТ SOUVENIR У МОВНІЙ КАРТИНІ СВІТУ (НА ПРИКЛАДІ ФРАНЦУЗЬКОГО МЕТАФОРИЧНОГО СЛОВОВЖИВАННЯ) - ЯРЦЕВА, Л. І. (Нова філологія, 2017)
У статті йдеться про відображення концепту SOUVENIR за допомогою термінів різних сфер. Виявлено декілька видів онтологічних, структурних, орієнтаційних метафор.