ЛЕКСИЧНІ ОСОБЛИВОСТІ АНГЛОМОВНИХ МИТНИХ ДОКУМЕНТІВ - СВЄТЛІЧНА, А. А. (Нова філологія, 2017)
У статті розглядаються лексичні особливості англомовних митних документів. Встановлюються шари лексики, які властиві цьому комплексу текстів. Автор доходить висновку щодо значення спеціальної лексики в масиві англомовної митної документації.