КОНЦЕПТ ARGENT (ГРОШІ) У ФРАНЦУЗЬКІЙ МОВНІЙ КАРТИНІ СВІТУ - ПАВЛЮК, О. О. (Нова філологія, 2017)
Стаття присвячена репрезентації концепту argent (гроші) на матеріалі французької мови. Даний концепт є невід'ємною частиною соціокультурного життя суспільства. У статті розглядаються лексико-фразеологічні засоби створення концепту argent (гроші).