СИСТЕМНА ОРГАНІЗАЦІЯ ЛЕКСИКО-СЕМАНТИЧНОГО ПОЛЯ “FLOWER” В АНГЛІЙСЬКІЙ МОВІ - МОСКОВЧУК, Л. Ю.; КЛЮЙКО, К. А. (Нова філологія, 2017)
У статті розглядаються особовості системної організації лексико-семантичного поля “FLOWER” в англійській мові. Проводиться аналіз особливостей відносин між лексичними одиницями, що позначають квіти у складі словника сучасної англійської мови. Здійснюється класифікація та виявляється закономірність формування і функціонування конституентів лексико-семантичного поля “FLOWER”.