СПЕЦИФІКА ВЕРБАЛІЗАЦІЇ КОНЦЕПТУ МИСТЕЦТВО У ТВОРІ Д. БРАУНА «ЯНГОЛИ І ДЕМОНИ» - ГОЛОВКО, О. М.; БОДНАР, Ю. С. (Нова філологія, 2017)
У статті розглядається специфіка реалізації концепту МИСТЕЦТВО у творі Д. Брауна «Янголи і демони». Дослідження зосереджено на лексичних одиницях, які власне трактують поняття «мистецтво». Усі марковані вербалізатори поділені на групи, що дає змогу зрозуміти специфіку відтворення цього ментального конструкту у вигляді мовних знаків.