МЕТАФОРИЧНІ ТА МЕТОНІМІЧНІ ПЕРЕНОСИ В НІМЕЦЬКОМУ ПОЛІТИЧНОМУ ДИСКУРСІ - ВОВК, І. Л. (Нова філологія, 1970)
У статті розглядаються метафоричні та метонімічні переноси на матеріалі німецького політичного дискурсу. Ми формулюємо основні ознаки метафори та метонімії та визначаємо їхню семантичну роль у німецькому політичному дискурсі.