ЛІНГВОКОГНІТИВНІ ПАРАМЕТРИ АКТУАЛІЗАЦІЇ МОВНОЇ ОСОБИСТОСТІ (НА МАТЕРІАЛІ ТЕЛЕСЕРІАЛУ “ЕLEMENTARY”) - АНДРЄЄВА, І. О.; ЛАТУШКІНА, К. О. (Нова філологія, 2017)
Статтю присвячено аналізу засобів реалізації мовної особистості на лінгвальному, лінгвокогнітивному та прагматичному рівнях. Предметом наукової розвідки виступають особливості аранжування когнітивних конструктів та їх вербалізантів в комунікативний практиці героя. Дослідження виконано на матеріалі англомовних діалогів телесеріалу “Еlementary”.