МОВНИЙ ФЕНОМЕН SPANGLISH ЯК РЕЗУЛЬТАТ ІСПАНО-АНГЛІЙСЬКИХ МОВНИХ КОНТАКТІВ НА ТЕРИТОРІЇ США - ШОВКОПЛЯС, Ю. О. (Нова філологія, 2017)
У статті аналізуються історичні та мовні чинники виникнення Spanglish. В роботі приділяється основна увага визначенню статусу Spanglish в контексті сучасних лінгвістичних досліджень. Описуються лінгвокультурологічні особливості його фукціонування на території США.