ЛІНГВАЛЬНІ ЗАСОБИ ВЕРБАЛІЗАЦІЇ КОНЦЕПТА СУБ‘ЄКТИВНІСТЬ У ТЕКСТОПРОСТОРІ ОПОВІДАНЬ ДЖ. ДЖОЙСА “THE DUBLINERS” - ЧУЯН, С. О. (Нова філологія, 2017)
Стаття присвячена дослідженню лінгвальних засобів вербалізації суб’єктивності у текстопросторі оповідань Дж. Джойса «The Dubliners”. Актуальність дослідження зумовлена антропною природою поняття суб’єктивності, його значущістю у системі англомовної лінгвокультури та загальною антропоцентричною спрямованістю сучасного мовознавства на виявлення присутності суб’єкта пізнання у мовному просторі.