НОВІТНІ СКОРОЧЕННЯ ВІЙСЬКОВОЇ СФЕРИ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ: СТРУКТУРНО-СЕМАНТИЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА - ПОГОНЕЦЬ, В. В. (Нова філологія, 2017)
В даній статті розглядаються скорочення військової сфери англійської мови з точки зору їх структурно-семантичних параметрів. Проведено аналіз скорочень сучасної англійської мови військової сфери крізь призму їх структурної та тематичної класифікації, були виявлені специфічні шляхи та способи формування інноваційних військових англомовних скорочень. Розглянуто особливості функціонування новітніх англомовних скорочень військової сфери.