ФУНКЦІОНАЛЬНА СЕМАНТИКА ПРИКМЕТНИКА “CLEVER” У ДИСКУРСІ - МИХАЙЛЕНКО, В. В. (Нова філологія, 2017)
фокусі даної статті – дослідження лексичної іта функціональної семантики прикметника «CLEVER», який входить до семантичного поля прикметників із загальним компонентом «інтелектуальна функція» у мовній компетенції та авторськиому дискурсі. Визначено динаміку компонентів у лексичному значенні структури прикметника.