ПРИНЦИПИ НЕЛІНІЙНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ МАКРОСТРУКТУРИ АНГЛОМОВНОГО КОНЦЕПТУ SPACE / КОСМОС - ВЕРЕМЧУК, Е. О. (Нова філологія, 2018)
У статті розглядається макроструктура англомовного концепту SPACE / КОСМОС у світлі лінгвокогнітивістики та лінгвосинергетики. Встановлюються її компоненти та висвітлюються принципи її системної організації. Доводиться нелінійний характер взаємозв’язків між конституентами когнітивного змісту аналізованого концепту.