МЕРОНІМИ У ПЕРЕКЛАДІ ПРОФЕСІЙНОГО ДИСКУРСУ - МИХАЙЛЕНКО, В. В. (Нова філологія, 2018)
Дану статтю присвячено деяким аспектам міжкультурної комунікації на прикладі перекладу професійного (архітектурного) дискурсу. Встановлено семантичні розбіжності у професійних номінацій за допомогою меронімів та їхніх протилежностей – холонімів – у мови оригіналу та перекладу.