СПОСОБИ ПЕРЕКЛАДУ ТЕРМІНІВ З ОХОРОНИ ПРАЦІ АНГЛІЙСЬКОЮ МОВОЮ - МОСІЄВИЧ, Л. В. (Нова філологія, 2019)
Стаття присвячена вивченню труднощів перекладу термінів з охорони праці англійською мовою. Проведено аналіз структурних особливостей цих термінів. Визначено способи перекладу багатокомпонентних термінів окресленої тематики.