КОНЦЕПТ JAHRESZEIT ЯК СКЛАДОВА ДОМЕНА ZEIT У ДИТЯЧОМУ ФОЛЬКЛОРІ - КУРОХТІНА, А. М. (Нова філологія, 2019)
Стаття присвячена феномену «Дитячий фольклор», концепт JAHRESZEIT є складовою частиною домена ZEIT. Особлива увага приділена вербалізаторам домена. У ході дослідження виявлені також його головні валоративні характеристики.