КОРЕФЕРЕНТНІ ВІДНОШЕННЯ У СТРУКТУРІ ФРАКТАЛЬНОГО КОНЦЕПТУ (НА МАТЕРІАЛІ АНГЛОМОВНОГО ОПОВІДНОГО ТЕКСТУ) - БИСТРОВ, Я. В. (Нова філологія, 2016)
У статті обґрунтовано роль текстової кореферентності у структурі фрактального концепту у світлі лінгвосинергетичної теорії. Встановлено, що фрактальний концепт є макропропозицією синергетичної макроструктури біографічного тексту. Доведено, що кореферентні пари і ряди є засобами фрактальної концептуалізації інформації у наративі, а флуктуації референтної зони концепту забезпечують процес тиражування кореферентних найменувань біографічного суб’єкта.