ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ АВТОРСЬКОГО ОНОМАСТИКОНУ ЦИКЛУ РОМАНІВ ДЖ. Р. Р. МАРТІНА “A SONG OF ICE AND FIRE” - КЛИМЕНКО, О. Л.; ТОЛМАТОВА, А. О. (Нова філологія, 2017)
Стаття присвячена дослідженню особливостей формування авторського ономастикону циклу романів Дж. Р. Р. Мартіна “A Song of Ice and Fire”. В даній роботі розглядаються механізми та способи творення власних назв, створених автором твору.