ТЕРМІНОЛОГІЧНІ ЕПОНІМИ У СЬОГОЧАСНІЙ МЕДИЧНІЙ ЛЕКСИЦІ - ЯНКОВ, А. В. (Нова філологія, 2017)
У статті аналізуються структурно-семантичні параметри порівняно невеликої кількості термінологічних епонімів, утворених у першу чергу за аналогією. Висловлюється і дещо відмінний погляд на аналогію, як на особливий механізм виникнення, впровадження та закріплення у мовно-мовленнєвій системі новітніх медичних термінів, до яких відносяться і термінологічні епоніми.