ДО ПИТАННЯ ПРО СПІВВІДНОШЕННЯ ПОНЯТЬ «ПОЛІТИЧНА КОМУНІКАЦІЯ», «ПОЛІТИЧНА МОВА» І ПОЛІТИЧНІ ЕВФЕМІЗМИ У СУЧАСНІЙ ЛІНГВІСТИЦІ - ФЕСЕНКО, І. М. (Нова філологія, 2017)
Наукова стаття присвяченна вивченню питання про співвідношення політичної комунікації, політичної мови у сучасній лінгвістиці, а також вживанню евфемізмів, які розуміються автором наукового дослідження, як засоби реалізації мовної стратегії ухилення від істини.