НОМІНАТИВНЕ ПОЛЕ «MENACE» У СУЧАСНІЙ ФРАНЦУЗЬКІЙ МОВІ - ТАРАСЮК, І. В. (Нова філологія, 2017)
У статті розглядається номінативне поле «menace» як сукупність мовних засобів, що позначають відповідний концепт у французькій лінгвокультурі. Польова структура номінативного корпусу дозволяє показати зв`язок між усіма ознаками концепту «menace» та його зовнішні кореляції з іншими концептами.