КОМПОЗИЦІЯ І СТИЛЬ РОЗПОВІДІ ЮЙ ДА-ФУ 春风沉醉的晚上 («ВЕСНЯНІ НОЧІ») - ПІХТОВНІКОВА, Л. С.; МОТРОХОВ, А. І. (Нова філологія, 2017)
У статті досліджено композицію розповіді Юй Да-фу. Композиція розглядається в роботі як невід’ємна складова стилю твору (Е. Різель). Схарактеризовано всі чотири рівні композиції, показано зародження на змістовному рівні композиції художніх образів та концептів, вираження яких на асоціативно-образному рівні твору є головною ціллю автора. Розглянуто типові складові формально-змістового рівня, а також членування тексту на формальному рівні твору.