ДИТИНСТВО ЯК СОЦІАЛЬНО-КУЛЬТУРНИЙ ФЕНОМЕН ТА МОВНИЙ КОНЦЕПТ - ЗАХАРОВА, К. І. (Нова філологія, 2017)
Розвиток сучасної антропоцентричної парадигми зумовлює необхідність систематизувати загальнонаукові погляди на феномен дитинства. Стаття присвячена дослідженню зв’язку між поняттям «дитинство» та його мовним втіленням. Розглянуто розвиток та становлення дитинства як об’єкта наукового знання.