«БРАТНІЙ» СОЦІОЛЕКТ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ ЯК СУБКУЛЬТУРА СУЧАСНОГО АМЕРИКАНСЬКОГО ЛІНГВОСОЦІУМУ - АРТЕМЕНКО, І. О. (Нова філологія, 2017)
У статті розкривається поняття «братнього» соціолекту американської студентської молоді та визначається його роль в американському варіанті сучасної англійської мови. Автор приділяє певну увагу лінгвостилістичним особливостям лексичних одиниць, що наповнюють зазначений соціолект. На основі новітнього мовного матеріалу здійснюється аналіз основних засобів поповнення його лексичного фонду.