КОНЦЕПТ HEIMAT У СУЧАСНІЙ НІМЕЦЬКІЙ ПУБЛІЦИСТИЦІ - КУРОХТІНА, А. М. (Нова філологія, 2017)
Стаття присвячена дослідженню когнітивного аспекту сучасної німецької публіцистики. У роботі проаналізовано концепт HEIMAT. Особлива увага приділяється його вербальній презентації.