АНТОНОМАЗІЯ ЯК ЗАСІБ ПОПОВНЕННЯ АНГЛОМОВНОГО КОМП’ЮТЕРНОГО ЛЕКСИКОНУ - ЧИРВОНИЙ, О. С. (Нова філологія, 2017)
У статті йдеться про нові антономазійні одиниці комп‘ютерного лексикону як про чинник поповнення словникового складу сучасної англійської мови. Також розкриваються основні способи і механізми утворення «комп‘ютерно-маркованих» антономазійних одиниць. Констатується зменшення залежності комп‘ютерного лексикону від зовнішніх чинників як джерела матеріалу для створення неологізмів.