ФОНОГРАФІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ОДНОЛІТЕРНИХ КОМПЛЕКСІВ В СЕРЕДНЬОФРАНЦУЗЬКИЙ ПЕРІОД - АЛ КАСЕМ, В. Ю. (Нова філологія, 2017)
Стаття присвячена дослідженню особливостей фонографічної системи середньофранцузької мови XIV-XV століть. Проведено аналіз однолітерних графічних комплексів, які фіксували голосні та приголосні звуки. У ході дослідження виявлено ступені співвідношення між звуками та літерами у визначенні основних функцій середньофранцузьких графем.