ЛІНГВАЛЬНІ ЗАСОБИ ВЕРБАЛІЗАЦІЇ КОНЦЕПТА IDENTITY У ТЕКСТОПРОСТОРІ ОПОВІДАНЬ ДЖ. ДЖОЙСА “THE DUBLINERS” - ЧУЯН, С. О. (Нова філологія, 2018)
Лінгвальні засоби вербалізації концепта IDENTITY у текстопросторі оповідань Дж. Джойса “The Dubliners”. Стаття присвячена дослідженню лінгвальних засобів вербалізації концепта IDENTITY у текстопросторі оповідань Дж. Джойса «The Dubliners”. Актуальність дослідження зумовлена антропною природою поняття ідентичність, його значущістю у системі англомовної лінгвокультури та загальною антропоцентричною спрямованістю сучасного мовознавства на виявлення ідентичності у мовному просторі.