ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНІ ТЕРМІНИ У СУЧАСНІЙ АНГЛІЙСЬКІЙ МОВІ: ШЛЯХИ ТА СПОСОБИ ЇХ ТВОРЕННЯ - ФЕСЕНКО, І. М. (Нова філологія, 2019)
Наукова стаття присвячена дослідженню способів творення фінансово-економічної термінології сучасної англійської мови. Вивчення спеціальної термінології є досить актуальною проблемою термінознавства. Наукова стаття презентує також особливості перекладу англомовних фінансових та економічних термінів українською мовою.