МАСКУЛІНІЗАЦІЯ УКРАЇНСЬКИХ ФЕМІНІТИВІВ В АНГЛІЙСЬКОМУ ПЕРЕКЛАДІ - МИХАЙЛЕНКО, В. В. (Нова філологія, 2019)
Агентивні менники, які не мають фіксованої граматичного роду, можуть виступати як граматично-чоловічі іменники, так і граматично-жіночі іменники. Дана стаття присвячена українським фемінітивам та шляхам їх перекладу англійською мовою.