РЕЦЕНЗІЯ НА КОЛЕКТИВНУ НАУКОВУ МОНОГРАФІЮ ШВАЧКО С.О., КОБЯКОВОЇ І. К, АНОХІНОЇ Т. О. “ОБ’ЄКТИ ПЕРЕКЛАДОЗНАВСТВА» (СУМИ: СУМДУ, 2019, 222 С.) - ЄНІКЄЄВА, С. М. (Нова філологія, 2020)
Рецензія на колективну наукову монографію “Об’єкти перекладознавства» д. філол. н., проф. кафедри германської філології Сумського державного університету Швачко С.О., канд. філол. наук, проф., зав. кафедри германської філології Сумського державного університету Кобякової І. К., д. філол. н., доц. кафедри прикладної лінгвістики, порівняльного мовознавства та перекладу Національного педагогічного університету ім. М. П. Драгоманова Анохіної Т. О. (Об’єкти перекладознавства: монографія / С. О. Швачко, І. К. Кобякова, Т. О. Анохіна. – Суми: СумДУ, 2019. – 222 с).