ЛІНГВАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА НІМЕЦЬКОЇ НАРОДНОЇ ЗАГАДКИ - КУРОХТІНА, А. М. (Нова філологія, 2017)
Статтю присвячено комплексному дослідженню номінативної та комунікативної організації німецької народної загадки (ННЗ) як продукту мовно-креативної діяльності етносу. У статті показано, в яких мовленнєвих жанрах представлена ННЗ. Особлива увага приділяється концептосистемі ННЗ.