ПСИХОЛІНГВАЛЬНЕ ПІДҐРУНТЯ НІМЕЦЬКИХ СОМНОЛОГІЧНИХ ФЕНОМЕНІВ - ПРОХОРОВА, П. В. (Нова філологія, 2017)
У статті розглянуто проблему сполучення сомнології та лінгвістики. На основі аналізу теоретичних джерел і практичних робіт робиться висновок про необхідність лінгвістичного коректування наукового підходу в дослідженні сомнологічних феноменів. Пропонується авторський підхід до дослідження лінгвосомнології.