КОНЦЕПТ MENSCH У ЛІРИЦІ ГЕНРИХА ГЕЙНЕ - МАМЕДОВА, А. І. (Нова філологія, 2017)
Стаття присвячена дослідженню коннітивного аспекту лірики Генриха Гейне. У роботі проаналізовано концепт MENSCH. Особлива увага приділяється його вербальній презентації на матеріалі творів письменника.