ДИСКУРС БЛОГІНГУ ЯК ОСОБЛИВИЙ ВИД ІНТЕРНЕТ КОМУНІКАЦІЇ - ХАЦЕР, Г. О. (Нова філологія, 1970)
Стаття присвячена питанню вивченню дискурсу блогінгу як окремого виду інтернет-опосередкованої комунікації, який є одним із найбільш впливових та розповсюджених у сучасному світовому просторі. У межах дослідження виокремлені функції, мета та учасники дискурсу блогінгу. Надане власне визначення поняття «блог» та «дискурс блогінгу». Узагальнені головні характерні риси цього виду дискурсу.