КОНЦЕПТ ZAUBEREI В СКАЗКАХ В. ГАУФА - МАМЕДОВА, А. И. (Нова філологія, 2019)
Стаття присвячена концепту Zauberei на прикладі текстів літературних казок В. Гауфа. В результаті дослідження просліджується тісний взаємозв’язок названого концепту з концептами Mensch, Handlung, Sache. Проведений когнітивний аналіз дозволяє стверджувати про наявність цілої концептосистеми у літературних німецьких казках.