ЗАСОБИ СТВОРЕННЯ ЖАНРОВОЇ СВОЄРІДНОСТІ РОМАНУ РЕЯ БРЕДБЕРІ «451 ГРАДУС ЗА ФАРЕНГЕЙТОМ» - ГОЛУБ, Ю. І.; БАТИЧЕНКО, А. О. (Нова філологія, 2019)
Стаття присвячена розгляду роману американського письменника Рея Бредбері «451 градус за Фаренгейтом». Жанрова своєрідність роману досліджується як з точки зору науково-фантастичної літератури, так і в контексті антиутопічних тенденцій. Виявляються основні форми і механізмів втілення у ньому літературних і лінгвістичних особливостей творів вищезазначених жанрів.