РЕЦЕНЗІЯ НА МОНОГРАФІЮ ЧЕРХАВИ ОЛЕСІ ОЛЕГІВНИ «РЕКОНСТРУКЦІЯ ТЕОЛІНГВІСТИЧНОЇ МАТРИЦІ РЕЛІГІЙНО-ПОПУЛЯРНОГО ДИСКУРСУ (НА МАТЕРІАЛІ АНГЛІЙСЬКОЇ, НІМЕЦЬКОЇ ТА УКРАЇНСЬКОЇ МОВ)» - Деменчук, О. В. (Нова філологія, 2021)
РЕЦЕНЗІЯ НА МОНОГРАФІЮ ЧЕРХАВИ ОЛЕСІ ОЛЕГІВНИ «РЕКОНСТРУКЦІЯ ТЕОЛІНГВІСТИЧНОЇ МАТРИЦІ РЕЛІГІЙНО-ПОПУЛЯРНОГО ДИСКУРСУ (НА МАТЕРІАЛІ АНГЛІЙСЬКОЇ, НІМЕЦЬКОЇ ТА УКРАЇНСЬКОЇ МОВ)»