Рецензія на монографію І. А. Галуцьких «Тілесність в художній прозі англійського модернізму і постмодернізму (когнітивно-семіотичні студії)». – Запоріжжя : «Кругозор», 2016. – 628 с. - ПРИХОДЬКО, Г. І. (Нова філологія, 2016)
Рецензія на монографію І. А. Галуцьких «Тілесність в художній прозі англійського модернізму і постмодернізму (когнітивно-семіотичні студії)». – Запоріжжя : «Кругозор», 2016. – 628 с.