ЛІНГВОПРАГМАТИЧНІ ОСОБЛИВОСТІ АНГЛОМОВНИХ ПУБЛІЧНИХ ПРОМОВ (НА МАТЕРІАЛАХ ДОПОВІДЕЙ КОНФЕРЕНЦІЇ TECHNOLOGY ENTERTAINMENT DESIGN TALKS (TED-TALKS) - ЗАПОЛЬСЬКИХ, С. П.; ЗАПОЛЬСЬКИХ, А. Ю. (Нова філологія, 2016)
У cтатті проаналізовано лінгвопрагматичні особливості англомовних публічних промов на матеріалі англомовних доповідей конференції TED talks. Виявлено лінгвопрагматичні характеристики популярних виступів англійською мовою у їхній кореляції з основними вимогами до TED промов.