ТЕРМІН “NEWS MANAGEMENT” ЯК ОСОБЛИВІСТЬ АНГЛОМОВНОГО ПОЛІТИЧНОГО ДИСКУРСУ - МОСІЄВИЧ, Л. В. (Нова філологія, 2017)
Стаття розглядає сутність явища “News Management” («керування інформацією») та його функціонування в англомовному політичному дискурсі. Проаналізовано, що “News Management” переважно аранжується за допомогою евфемізмів / дисфемізмів. Саме вони здатні керувати інформацією залежно від прагматичної мети мовця, створювати негативний / позитивний образ суб’єкта, об’єкта, явища політичної діяльності.