ОСОБЛИВОСТІ РЕПРЕЗЕНТАЦІЇ КОЛЬОРОНІМІВ У РОМАНАХ ДЕВІДА МІТЧЕЛЛА “THE CLOUD ATLAS”, “BLACK SWAN GREEN”, “NUMBER NINE DREAM” - ВИШНИЦЬКА, Я. С. (Нова філологія, 2017)
У статті розглядаються кольороніми у романах Девіда Мітчелла та їх особливості. Ми зосереджуємо увагу на індивідуально-авторських кольоронімах, які автор вживає у текстах, звертаємося до структурних особливостей та типів, розглядаємо стилістичні характеристики та семантичне значення. Звертаємо увагу на кольори які найбільше та найменш часто вживаються автором у романах.