ОСОБЛИВОСТІ ВЕРБАЛІЗАЦІЇ КОНЦЕПТУ LENGUA В ІСПАНСЬКІЙ НАЦІОНАЛЬНІЙ КАРТИНІ СВІТУ - ТЄЛКОВА, О. В.; ШЕВЧЕНКО, К. С. (Нова філологія, 2017)
Стаття присвячена виявленню лінгвокультурних та лінгвокогнітивних особливостей концепту LENGUA в іспанській національній картині світу. У ході дослідження визначено основні лінгвокогнітивні ознаки концепту: понятійні, перцептивно-образні та ціннісні. У статті представлено результати вільного асоціативного експерименту, проведеного для виявлення асоціатів на слово-стимул lengua.