АНГЛОМОВНИЙ АФОРИЗМ ЯК ОБ’ЄКТ ДОСЛІДЖЕННЯ ЛІНГВОСИНЕРГЕТИКИ - АНАСТАСЬЄВА, О. А. (Нова філологія, 2017)
У статті розглядаються синергетичні принципи самоорганізації тексту англомовного афоризму. Проаналізовано особливості дії параметру порядку стосовно різних рівнів самоорганізації системи афоризму: когнітивного, прагматичного та лінгвостилістичного.