КОГНІТИВНЕ СЛОВОТВОРЕННЯ? (ЗАПРОШЕННЯ ДО ДИСКУСІЇ) - АЛЕКСЕЕВ, А. Я. (Нова філологія, 2017)
Стаття ставить питання доцільності застосування номенклатурних термінів, механізмів і процедур когнітивної лінгвістики в словотворенні як однієї з самостійних лінгвістичних дисциплін.